Sådan foregår behandlingen

Inden behandlingen
Du skal blot møde op og gerne have tænkt over, hvilket problem i dit liv du ønsker at ændre.

Under behandlingen
Behandlingen foregår i et uforstyrret, lyst lokale. Du sidder i en behagelig stol under behandlingen
Vi starter med en samtale om dit problem inden behandlingen går i gang. Alt efter arten af dit problem vurderer jeg hvilken behandlingsform(er), du vil have mest gavn af.

Efter behandlingen
Du kan i de fleste tilfælde gå på arbejde eller i skole lige efter behandlingen. Det er dog at foretrække, at du ikke presser dig selv og stresser for meget resten af dagen. Drik ligeledes godt med vand. Enkelte oplever dog at blive trætte, og har brug for at sove/hvile bagefter. Nogle oplever milde influenza-symptomer, som let hovedpine, ømhed i kroppen eller andre milde symptomer.  Dette er naturlige reaktioner på behandlingen.

Former for terapi

Tankefeltterapi
Klienten føres via samtale ind til kernen af problemet. Vi arbejder både følelsesmæssigt og i fysikken. Rent praktisk foregår det således, at klienten bedes gentage små sætninger, som vedrører problemet, og jeg leder dig ind til kernen i dit problem, hvor jeg samtidigt banker stille på forskellige meridianpunkter på kroppen, hvilket udover samtalen er med til at effektivisere at traumerne forløses fra din krop.

Regressionsterapi
Klienten kan i nogle tilfælde ikke huske traumet, som er årsagen til problemet, her vil denne form for terapi være at foretrække.

Healing og klarsyn
Jeg benytter mig fortrinsvis af Reikihealing. Dog bruger jeg denne form tilsat min egen måde, da jeg gennem tiden har fået en erfaring i, hvordan healingen bedst flyder for mig. Men fælles for alle former for healing, benytter man sig af hjælp fra ens og klientens hjælpere eller skytsengle. Der findes en stor og guddommelig kraft, som man frit kan bede om hjælp igennem, under healingen. Hvilken energi der i hvert enkelt tilfælde fungerer bedst for den enkelte klient, afhænger helt af problemet, man beder om healing af. Men fælles for alle healinger, er at man kun kan heale med hjælp fra Universet. Tak.